Hameja B.V.
De Kolk 20
8255PE Swifterbant
Tel.: 06-28888395
 

 

Klik hier

 

 

 

Keralit Potdeksel 177mm


Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning die uitstekend passen
in zowel moderne als klassieke projecten. Doordat de panelen overlappen, kunnen ze
blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is.

Door de overlapping worden vuil en regenwater snel en makkelijk afgevoerd. Esthetiek en functionaliteit komen naadloos samen in dit fraaie model.

 

 

  • Keralit gevelbekleding een waardevolle investering! Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.


  • Duurzame gevelbekleding
    Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.


  •  

Foto's