Hameja B.V.
De Kolk 20
8255PE Swifterbant
Tel.: 06-28888395
 

 

Klik hier

 

 

 

Keralit Dakrand panelen

Met keralit dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie dakrandafwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Keralit dakrankpanelen kunnen onzichtbaar worden gemonteerd door een uniek clipsysteem. De dakrandpanelen kunnen ook uitstekend worden gecombineerd met de gevelbekleding van Keralit voor een perfect dakafwerking.

 

Dakrandpanelen met uniek clipsysteem
Keralit dakrankpanelen kunnen onzichtbaar worden gemonteerd door een uniek clipsysteem. De dakrandpanelen kunnen ook uitstekend worden gecombineerd met de gevelbekleding van Keralit voor een perfect dakafwerking. .

  • Dakrandpanelen schilderen is verleden tijd
    De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het gebruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzame kunststof dakranden.


  • Met Keralit dakrandbekleding heeft u mogelijkheid om verschillende stijlen dakwerking toe te passen. Kiest u voor een strakke moderne afwerking gebruik dan alleen de dakrandpanelen van Keralit. Wilt u meer een klassieke of landelijke dakrandafwerking gebruik dan de Keralit sierlijst. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van Keralit dakafwerking.
    Verschillende kleuren dakafwerking
    Keralit dakafwerking is beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. De toplaag van de dakrandpanelen en hulpprofielen zijn afgewerkt met in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid.

Foto's